Data: 2002-11-18 18:46:18
Temat: Re: Kuchnia japonska - Czesc 2
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 16 Nov 2002 19:37:02 +0100, "W. Stempniewicz"
<w...@t...de> wrote:
>Kuchnia japonska - czesc 2
>
>Jak gotowac ryz po japonsku?
>
ciach
>do gotujacej wody - dalej jak powyzej. Te druga metode stosuje sie, gotujac
>ryz do sushi, nigirizushi itp.
>
>W nastepnej czesci (jak sie wyrobie, jutro) podam przepisy na buliony
>podstawowe, do gotowania zup
>
>Wojtek
>
>___________________________________________________
_______________ Wojtek
>Stempniewicz ICQ#: 12960805 Current ICQ status: + More ways to contact me
>___________________________________________________
_______________
>
?????????????????????
Mozesz podac tytul i autora tej ksiazki ???
Art(Gruby).
Abyssus abyssum invocat.
|