Data: 2005-06-06 10:39:47
Temat: Re: Kurek czerwony
Od: "telcia" <n...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:vk98a1pj31d6f1dp24r4o8g7ifsp2q6vc7@4ax.com...
> On Mon, 6 Jun 2005 12:32:32 +0200, "telcia"
> <n...@o...pl> wrote:
>
> >
> >U?ytkownik "aniared/A.L." <> napisa?
> >> Krysia Thompson napisa?(a):
> >> >
> >> >
> >> > to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
> >> >
> >> > Pierz i glupawka....sorry
> >> > K.T. - starannie opakowana
> >>
> >> A ja my?la?am, ?e to taki ma?y "czerwony kur", czyli niewielki po?ar :)
> >> --
> >> Ania
> >
> >a ja stawiam na grzyba ;-) oboj?tnie jakiego ;-))
> >
> >telcia
> >
>
> I myslisz, ze on rodzaju meskiego jest. I CO z takiego zrobic?
> :PPP
>
> Pierz
>
> p.s. a co stawiasz?
> K.T. - starannie opakowana
Myslalam raczej o takim na skórze ;-) ten czerwony mi tak zasugerowal, i
chyba nic z takiego nie wolno robic, ino raczej - plewic, plewic.... ;-)))
Wyzej napisalam, ze jest to jednak ryba denna, i nic w takim wypadku nie
stawiam,
jeslis uparta - moge postawic wiecej soku pomaranczowego ;-)
Pozdrawiam goraco i jako poczatkujaca na tej grupie pytam - dlaczego jestes
Krysiu starannie opakowana, nie rozumiem :-((
PS> Czy ktos wreszcie odpowie na posta Koledze ?!!? :-)
|