Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia LOSOS Re: LOSOS

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: LOSOS

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.wnaft.agh.edu.pl!new
s.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!orion.cst.tpsa.pl!news.icm.edu.pl!n
ot-for-mail
From: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: LOSOS
Date: Wed, 22 Dec 1999 20:38:56 +0100
Organization: http://news.icm.edu.pl/
Lines: 26
Message-ID: <83r9eq$dgp$1@sunsite.icm.edu.pl>
References: <dK784.82144$Oo3.1889155@news.tpnet.pl> <3...@u...net>
NNTP-Posting-Host: pa146.opole.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 945891610 13849 212.160.20.146 (22 Dec 1999 19:40:10 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: 22 Dec 1999 19:40:10 GMT
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Notice1: This post has been postprocessed on the news.icm.edu.pl server.
X-Notice2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:20634
Ukryj nagłówki


Użytkownik Slavek <s...@u...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@u...net...
> Ryba Panie, jak ryba.
> Osolic, opieprzyc, w mace obtoczyc.... i na patelnie.
>
> Smacznego,

Jednym slowem kupiles tzw. steki z lososia.
Kazdy skrop sokiem z cytryny, posol i popierz (bialy pieprz), smaz na
teflonowej patelni az bedzie lekko rumiany

do tego polecam sos musztardowy :

w rondelku zagotuj 50 ml wina bialego wytrawnego i 50 ml rosolu drobiowego,
zredukuj o polowe, lekko przypraw sola, bialym pieprzem, dodaj 2 lyzeczki
musztardy (ale uwaga - smak sosu zalezy od musztady; jak dasz jakies
badziewie to sos nie bedzie smakowal; powinna byc francuska - ale nie tylko
z nazwy - musztarda z Dijon; sloiczek takiej kosztuje nawet kilkanascie zl,
ale wystarcza na dlugo), wymieszaj i dolej ok. 100 ml smietany 30 %, gotuj
az bedzie lekko gesty, polej usmazone steki i przybierz liscmi szalwii (to
raczej na lato).

Przemyslaw Koziarski


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
23.12 Engraf
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?