Data: 2001-10-28 13:21:10
Temat: Re: Lin
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PB" <g...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:9rgst2$34s$1@news.onet.pl...
> Cześć Witam Wszystkich !
> Poszukuje ciekawego i smacznego przepisu na przygotowanie lina?
>
> Pozdrawiam Paweł
>
> Oczyszczonego i wyfiletowanego(niekoniecznie) lina usmaż
w panierce z bułki i jajka następnie polej gęstą śmietaną
zmieszaną dokładnie z mąką i koperkiem (na szkl śmietany 1Ł
mąki i 2 Ł koperku) i zapiekamy w piekarniku ok. 15-20 minut
Jadłem coś takiego w wakacje nad Wisłą w okolicy Włocławka
i było pyszne
|