Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.man.lodz.pl!news.us.edu.pl!mercury.newsgate.pl!newsgate.pl
From: s...@n...gov (Agnieszka Szalewska-Palasz)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Losos-hophop
Date: 20 Jun 2000 21:20:54 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 33
Sender: r...@m...newsgate.pl
Message-ID: <4...@P...nih.gov>
References: <3...@w...net>
NNTP-Posting-Host: mercury.newsgate.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"; format=flowed
X-Complaints-To: n...@n...pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:30003
Ukryj nagłówki
>
>
> > Nie zebym chciala byc natretna, czy cos takiego, ale moze, jednak, ktos
> > przypomni sobie ten przepis na sos koperkowy (majonezowy) do lososia
> > grillowanego..bo wczoraj go nie zrobilam (nie z braku sosu, lecz z braku
> > czasu, byly za to kotleciki na szybko:-)), wiec wolanie o sos na dzisiejszy
> > obiad jest nadal aktualne.....Moze Magdalena zna takowy przepis..
> >
>
>Moze taki:
>3 lyzki kwasnej smietany
>2 lyzki majonezu
>2 lyzki wody
>1 lyzka chrzanu
>1 lyzka posiekanego koperku
>1 lyzeczka oliwy
>1 lyzeczka soku z cytryny
>pol lyzeczki musztardy
>Wymieszac, dodac wiecej wody, jesli za sztywne, polac goraca rybe z grilla.
>Magdalena Bassett
Brzmi smakowicie, wielkie dzieki, dzis bede dzialac lososiowo i sosowo, ach
a to jeszcze tyle godzin do, jak ja wytrzymam;-))
Jeszcze raz dziekuje
Agneiszka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|