Data: 2002-08-19 07:11:38
Temat: Re: Lurch Flexi-Form
Od: "Irek Zablocki" <i...@w...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"vefour" <v...@p...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:ajl5fo$5ol$1@news.tpi.pl...
>
> Nie wiem czy to jest to samo, ale z francji przywiozlem sobie takie jakby
z
> gumy formy, co dzialaja od minus 30 do plus 300. Dziala to perfekcyjnie,
> robie w tym czekolady, ciasta, musy i rozne "custards". Latwo sie wyjmuje,
> nie przywiera, latwo myje, bardzo ok.
>
> V.
>
Dzieki za potwierdzenie. To jest to. Moje wprawdzie dziala od -45 do 250 ale
jak dziala! Kupilem na probe jedna forme i zamierzam dokupic wiecej. Oprocz
tego, ze spisuje sie na medal, to zajmuje niewiele miejsca (mozna nawet to
wcisnac w jakas wneke) i jest lekkie. Minusem jest cena. Za forme do spodu
do ciast owocowych czy tart zaplacilem 25 EUR. Szukam teraz kompletu, ktory
bylby tanszy. Jesli Ci interesuje moge sie pochwalic, jak juz dostane.
Irek kochany
|