| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!not-for-mail From: "Marcin" <m...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: MĄKA GRAHAM 550 Date: Fri, 23 Dec 2005 21:23:25 +0100 Organization: Pro Futuro Lines: 6 Message-ID: <dohmbc$fur$1@opal.futuro.pl> References: <2...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: ntwklan-62-233-185-146.devs.futuro.pl X-Trace: opal.futuro.pl 1135369388 16347 62.233.185.146 (23 Dec 2005 20:23:08 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 23 Dec 2005 20:23:08 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:256663 Ukryj nagłówki Mąka graham to mąka pszenna typ 1850 a nie 550. Można ją kupić na | |
Zobacz także