Data: 2005-12-24 09:59:17
Temat: Re: MĄKA GRAHAM 550
Od: G...@S...pro.onet.pl (Grzegorz Janoszka)
Pokaż wszystkie nagłówki
On 23 Dec 2005 19:37:49 +0100 I had a dream that SYRIUSZ <s...@o...pl>
wrote:
>WITAM POSZUKUJĘ MAKI GRAHAM DO AUTMATÓW DO PIECZENIA CHLEBA, NAJLEPIEJ W ŁODZI
>Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC
Jak graham, to na pewno nie 550. Do pieczenia chleba polecam mąkę białą
typ 650 (taka tesco korzystyny zakup jest dobra) oraz jakąś grahamkę
typ 1850 lub więcej - nie wiem jak w Łodzi, ale w Krakowie mąki razowe
mam w swoim supermarkecie osiedlowym i w każdym chyba hipermarkecie.
Jak sprzedawcy nie mają "mąki razowe", to pytaj o "mąkę na żurek" :)
--
Grzegorz Janoszka
|