Data: 2007-01-30 18:15:39
Temat: Re: Ma ktośmoże Adipex?
Od: Marcin 'Cooler' Kuliński <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krystyna*Opty* pisze:
>>A skad wiesz, ze od tego wlasnie zaczeli? Z ta tlustoscia tez bym nie
>>przesadzal, no chyba ze 10% zawartosci tluszczu to dla Ciebie duzo?
>>Pisze o dzisiejszych mozgach wolowych, wieprzowych i jagniecych:
>>http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20tp.
html
>>http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20ZC.
html
>>http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21D4.
html
>>
>>Tluszcz ten oczywiscie w mniej niz 25% jest tluszczem nasyconym. Masz
>>jakies dane na temat szpiku?
>
> ale w piramidzie kalorycznej profil wygląda wręcz optymalnie :-)
Chyba w procentach kalorii. Szkopul w tym, ze na 1 gram bialka przypada
zawsze ponizej 1 grama tluszczu, wiec cala te rzekoma optymalnosc diabli
niestety wzieli.
> Szpiku? No niestety, nie wiedzieć czemu, trudno znaleźć takie dane...
Ale przeciez sama podalas przyklad szpiku. Skoro nie znasz jego skladu,
to jak mozesz podawac go za przyklad wysokotluszczowego pozywienia, do
ktorego mial zdazyc przystosowac sie w toku swojej ewolucji czlowiek?
> Może z tym ma jednak coś wspólnego obowiązująca doktryna
> antytłuszczowa (?)
I z kosmitami. Brak informacji o skladzie BTW zuka gnojowego tez musi
swiadczyc o jakim spisku...
|