Data: 2002-03-19 01:39:43
Temat: Re: Majonez domowy i jego swiezosc
Od: "slav" <s...@s...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
" Ola" <t...@w...pl> wrote in message news:a75fj9$pvb$3@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Cyganka" <f...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:a749kc$7de$1@news.tpi.pl...
> > Witajcie!
> >
> > Zamierzam zrobic na te swieta domowy majonez. Po raz pierwszy:-)Czy jak
go
> > zrobie tydzien wczesniej to na niedzielne sniadanko bedzie swiezy?
> Na pewno nie bedzie. Ten domowy psuje sie szybko. A.
Nie wiem jak Ty robisz ten majonez ale u mnie jest jadalny i bez zmian
smakowo wygladowych ponad 2 tygodnie.
Tak nawiasem to nie kupuje majonezu gotowego juz od lat a stosowany jest
codziennie do kanapek do pracy.
pozdrawiam,
Slav
|