Data: 2005-11-22 06:50:21
Temat: Re: Makowiec Agaty Solon
Od: "Martka" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "katarzyna ms" <k...@N...gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:dlu4j0$j66$1@inews.gazeta.pl...
> osinka podwójna ;) <o...@v...pl> napisał(a):
>
>
> > No to ekstra!!! jutro robię makowiec na święta!! ;)<
>
> nie rob, moim zdaniem, nie warto, bo rozmrozone nie bedzie mialo wcale
> takiego samego smaku jak swieze. Zrob mase makowa (z tym najwiecej
roboty) i
> ja zamroz, a makowiec upiecz tuz przed swietami. Zeby sobie ulatwic
zadanie
> nie rob ciasta drozdzowego, tylk krucho-drozdzowe, jest latwe, wyrabiac
nie
> trzeba i zawsze wychodzi.
makowiec, ktory zamierza zrobic osinka jest wlasnie z takiego ciasta. i
przypuszczam, ze ma swoje powody, zeby zrobic go juz dzis...... (jesli
podwojna znaczy to, co ja mysle, to powody sa poważne)
--
pzdr
marta
http://lilypie.com/baby3/030327/3/4/1/+0
|