From: "Dana" <d...@n...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <3b398e6a$1@news.vogel.pl>
<N...@r...com.pl>
<3b3b054a$1@news.vogel.pl> <016c01c0fffe$a3705d00$0200a8c0@BeataMoryl>
Subject: Re: Małże w sosie prowansalskim
Date: Fri, 29 Jun 2001 08:22:32 +0200
Lines: 30
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6700
NNTP-Posting-Host: dana.netgate.com.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: dana.netgate.com.pl
Message-ID: <3...@n...vogel.pl>
X-Trace: news.vogel.pl 993795702 dana.netgate.com.pl (29 Jun 2001 08:21:42 +0200)
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog
el.pl!nnrp
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:56975
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Herbatka" <b...@d...com.pl> napisał w wiadomości
news:016c01c0fffe$a3705d00$0200a8c0@BeataMoryl...
>
> ----- Original Message -----
> From: Dana <d...@n...com.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Thursday, June 28, 2001 12:22 PM
> Subject: Re: Małże w sosie prowansalskim
>
>
> > Probowalam tez drylowac PORZECZKI, bo znalazlam fajny przepis, ale dalam
> > sobie spokoj - kobiety na poczatku XX wieku musialy miec mnostwo czasu,
> > cierpliwosci, samozaparcia i nie wiem jakich jeszcze motywacji, zeby
> > drylowac porzeczki czerwone lub biale i robic z nich konfitury.
> > DanaB
> > http://www.kuchnia.com.pl
> > Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
>
> Dana, to z takich porzeczek po wydrylowaniu cos w ogole zostaje ???
> Herbatka
> >
Zostaje, bo cieniutkim szydelkiem wyciaga sie tylko pesteczki. Durna robota,
ale efektowna. Mozna smazyc i bez drylowania.
--
DanaB
http://www.kuchnia.com.pl
Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
|