« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.icm.edu.pl!news feed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "K-2" <d...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Marchewka zasmażana - jak? Date: Thu, 27 Feb 2003 05:33:24 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 8 Message-ID: <b3k4ej$jbt$1@inews.gazeta.pl> References: <b3ibno$2i8$1@nemesis.news.tpi.pl> <3...@w...net.pl> <b3iqhn$n29$1@SunSITE.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: pg246.gliwice.sdi.tpnet.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1046320403 19837 217.98.193.246 (27 Feb 2003 04:33:23 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 Feb 2003 04:33:23 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-User: dwaka11 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:143059 Ukryj nagłówki Obrane marchewki gotuję w całości 20 minut , po wystygnięciu kroję w kostkę |
Zobacz także