Data: 2006-03-12 17:00:38
Temat: Re: Masło
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek" <m...@...tkb.pl> napisał w wiadomości
news:duurod$h72$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:duuqeh$e32$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > >
> >> Probowalem zrobic z 22%. Ubijalem krzyzakiem i za nic nie chce mi
wyjsc.
> >> Jak dlugo ubijac?
> >>
> > A co to za śmietana? Czy to w ogóle JEST śmietana?
>
> "Smietana mazurska", łaciata 22%. Pasteryzowana. Może dlatego że
> pasteryzowana? Nie ma innych dodatków na opakowaniu.
Świństwo, kup kremówkę! 36% - najlepiej taką w foliowym woreczku :)
Pozdrawiam, Agata
|