Data: 2010-02-25 19:45:06
Temat: Re: Mięso
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:1ar20shdy293a$.1ebm75hor2w99$.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 25 Feb 2010 20:30:22 +0100, Prawusek napisał(a):
>
> > "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> > news:pzl6h5qd9nod$.19llbv1prt943$.dlg@40tude.net...
> >> Dnia Wed, 24 Feb 2010 07:42:01 +0100, Misiek napisał(a):
> >>
> >>> Użytkownik "KKrzych" <w...@g...pl> napisał w wiadomości
> >>> news:hm1fsu$cvi$1@inews.gazeta.pl...
> >>>>
> >>>> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> >>>> news:1kec8v56tgwb2.1kpf89zlr4kz2.dlg@40tude.net...
> >>>>>
> >>>>> Teraz są to po prostu ogórki solone - proces kiszenia ze względu na
> > normy
> >>>>> unijne został sprowadzony praktycznie do zera. Podobnie kapusta
> > kiszona -
> >>>>
> >>>> Nooo, to by wyjaśniało tę "głębię" smaku.
> >>>> Nie ma to jak ogórki domowe, z dorzuconą do słoiczka małą ostrą
> > papryczką.
> >>>> Mniam :)
> >>>>
> >>>> Pozdrawiam,
> >>>> KKrzych
> >>>>
> >>>
> >>> I czosnek !!!! Koniecznie spora ilość.. i korzeń chrzanu...
> >>
> >> I basienne baldachy kopru! Dużo. Dużo.
> >> --
> >>
> >> Ikselka.
> >
> > Ubożuchny skład.
>
> Nosz, podstawowy. Ja oprócz ww. daję też krążki obranej marchwi, liście
> porzeczki czarnej i wiśni. Kiedyś dawałam liście dębu, ale mi ogórki
miękły
> - chyba od nich.
Tyż ubogi...
|