| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "KasiaO" <t...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Mięso inaczej Date: Fri, 26 Sep 2003 10:12:47 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <bl0sfh$403$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <2...@h...teletronic.com.pl> <bku522$8ij$1@atlantis.news.tpi.pl> <bkugs3$9fc$1@atlantis.news.tpi.pl> <bl0k2g$3p0$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: host-ip110-198.crowley.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1064564018 4099 62.111.198.110 (26 Sep 2003 08:13:38 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 26 Sep 2003 08:13:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4927.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4927.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:174489 Ukryj nagłówki > Czy są dobre tylko po usmażeniu, czy również później po podgrzaniu lub na | |
Zobacz także