Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Mięso na gulasz Re: Mięso na gulasz

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Mięso na gulasz

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.
edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: M...@m...pl (Miroslawa Lipinska)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Mięso na gulasz
Date: 17 Feb 2005 13:24:57 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 18
Message-ID: <003b01c514eb$9c2f68f0$1002029e@pc216>
References: <cv222p$gb6$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1108643097 2004 213.180.130.18 (17 Feb 2005 12:24:57
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 17 Feb 2005 12:24:57 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-Received: from pc216 (exte.medialand.pl [217.153.6.190]) (using TLSv1 with cipher
RC4-MD5 (128/128 bits)) (No client certificate requested) by
pocztylion.medialand.pl (Postfix) with ESMTP id 6DE04159733 for
<p...@n...pl>; Thu, 17 Feb 2005 13:35:20 +0100 (CET)
X-Received: from pc216 (exte.medialand.pl [217.153.6.190]) (using TLSv1 with cipher
RC4-MD5 (128/128 bits)) (No client certificate requested) by
pocztylion.medialand.pl (Postfix) with ESMTP id 6DE04159733 for
<p...@n...pl>; Thu, 17 Feb 2005 13:35:20 +0100 (CET)
X-Received: from pc216 (exte.medialand.pl [217.153.6.190]) (using TLSv1 with cipher
RC4-MD5 (128/128 bits)) (No client certificate requested) by
pocztylion.medialand.pl (Postfix) with ESMTP id 6DE04159733 for
<p...@n...pl>; Thu, 17 Feb 2005 13:35:20 +0100 (CET)
X-Received: from pc216 (exte.medialand.pl [217.153.6.190]) (using TLSv1 with cipher
RC4-MD5 (128/128 bits)) (No client certificate requested) by
pocztylion.medialand.pl (Postfix) with ESMTP id 6DE04159733 for
<p...@n...pl>; Thu, 17 Feb 2005 13:35:20 +0100 (CET)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:231957
Ukryj nagłówki



> Marynujecie jakoś przed przyrządzeniem? Moczycie w mleku? Czy od razu do
> gara?
>
>
> Kinga z szynką wieprzową.
>
Ja mieszam garnuszku z oliwą sól, przyprawy, czosnek, czy co tam kto używa
i zalewam tą mieszanką mięso już pokrojone. Wybełtuję w misce i do lodówki
na noc. dopiero rano do gara. W ten sposób smak i aromat ma także mięso, a
nie tylko powstały podczas duszenia sos.

mirkal

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
17.02 A.L.
17.02 Wladyslaw Los
17.02 cherokee
17.02 batory
17.02 Kinga 'Słowotok' Macyszyn
17.02 madzik
17.02 cherokee
18.02 JerzyN
18.02 madzik
18.02 Margola Sularczyk
18.02 Wladyslaw Los
18.02 madzik
18.02 madzik
18.02 Wladyslaw Los
18.02 JerzyN
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6