Data: 2000-10-24 08:39:08
Temat: Re: Mieso z rosolu
Od: "Popi" <f...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
no przestań, wszytsko jest OK, poprostu ja nie na wszytskim sie znam, licze
na dalsza wspolprace
serdeczne pozdr
Popi
Użytkownik "onet" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:000a01c03cfe$14669200$d1df4cd5@adam...
> wiem ze sobie kpiles bo gdyby mialo byc inaczej to serdecznie przepraszam
i
> chetnie wyjasnie. Witeqq
> ----- Original Message -----
> From: "Popi" <f...@k...net.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Sunday, October 22, 2000 10:52 PM
> Subject: Re: Mieso z rosolu
>
>
> > No wiesz, czasem jest tak np. jak z ta przekleta matma (w szkole lub na
> > uczelni) , wiesz jak sie robi calki a nie umiesz ulamkow. Nie kazdy zna
> sie
> > na kuchni tak jak Ty !
> >
> > pozdr
> >
> > Popi
> >
> > Użytkownik "onet" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:000901c03c34$c4fdb0a0$d1df4cd5@adam...
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Popi" <f...@k...net.pl>
> > > To: <p...@n...pl>
> > > Sent: Sunday, October 22, 2000 10:25 AM
> > > Subject: Re: Mieso z rosolu
> > >
> > >
> > > > > golabki, pierogi z mieskiem, sztuka miesa z sosem chrzanowym
> > > >
> > > > o co chodzi z ta "sztuka miesa z sosem chrzanowym", o jaka sztuke
> > chodzi?
> > > i
> > > > co z tym sosem
> > > >
> > > > Popi
> > > >
> > > > niewiarygodne pytasz sie o podstawy kulinarne
> > > to tak jakbys grajac w brydza pytal co to jest pik
> > > witeqq
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> > > --
> > > Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> > > http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
> >
> >
>
>
> --
> Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|