Data: 2013-12-21 20:07:59
Temat: Re: Mikser czy malakser?
Od: Zbyszek Zarzycki <z...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu sobota, 21 grudnia 2013 14:35:05 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Sat, 21 Dec 2013 09:53:36 +0100, Pan Anatol napisał(a):
>
>
>
> > W dniu 13-12-13 12:46, Ikselka pisze:
>
> >
>
> >> A ja właśnie szukam typowego "zagniatacza", takiego do ciast "ciężkich" -
>
> >> chlebowego np, z półtora kg mąki na raz. I do pierogowego, żeby uciągnął z
>
> >> kilo mąki. Inne funkcje mnie nie interesują, bo jak kiedyś pisałam, do
>
> >> innych funkcji mam osobne urządzenia, jakoś "wszystko w jednym" mnie
>
> >> przeraża i budzi obawy, że jak "trzon siłowy" padnie, to wszystkiego mnie
>
> >> pozbawi. Tymczasem widzę, że pozostają mi profesjonalne zagniatarki, a tu z
>
> >> kolei cena odstrasza... No i tak się męczę w kółko - pozostając bez.
>
Mam takiego planternego, kosztował 700-800zł na Allegro. Model powystawowy firmy
ponoć niemieckiej SHG, egzemplarz powystawowy. Nie wiem co ma w środku, nie było
potrzeby zaglądać. Ciasto na chleb robi, białko ubija na "krem do golenia", lód
kruszy itp. itd.
--
ZZ@private
|