| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta .pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Jola S" <j...@e...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Młoda kapusta Date: Wed, 28 May 2003 15:33:37 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <bb2e0u$7ak$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <bb1oss$8gn$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pi146.lodz.sdi.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1054128991 7508 80.49.42.146 (28 May 2003 13:36:31 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 28 May 2003 13:36:31 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:158048 Ukryj nagłówki Nigdy nie używam octu tylko troszkę kwasku cytrynowego-polecam. | |
Zobacz także