Data: 2003-05-28 13:33:37
Temat: Re: Młoda kapusta
Od: "Jola S" <j...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nigdy nie używam octu tylko troszkę kwasku cytrynowego-polecam.
Jolka
Użytkownik "Piratka" <z...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bb1oss$8gn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam widzę tu że każdy zajada się młodą kapustką ugotowaną z młodymi
> ziemniaczkami, takie coś mi się marzy ale jest maly problem poniewaz
jestem
> mloda "kuchareczka"i nigdy takiej kapuchy nie robilam,Poradzcie jak zrobic
> zeby sie w niej "zakochac" wiem ze lubi sie rozgotowywac, trzeba dodac
octu
> ale kiedy??na pocztatku gotowania czy pod koniec, doprawdy nie wiem.Prosze
o
> pomoc.
>
>
|