Data: 2005-04-20 18:01:45
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: Kruszyzna <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pewnego pięknego dnia, a był(a) to wtorek, 19 kwietnia 2005 10:21 użytkownik
bella, sącząc kawkę, wyklepał:
>
> Ser wymieszany z koncentratem pomidorowym (gotowym lub wlasnorecznie
> zrobionym) , jajkiem na twardo, koperkiem.
> Koncentrat powinien byc bardzo gesty, zeby farsz byl taki
> "niesrozwalający sie"
>
> Taki farsz daję do pierożków smażonych na tłuszczu (takich wigilinych:)
O, to jest ciekawe z tymi pierożkami. A ciasto pierożkowe jest takie jak na
zwykłe pierogi? A może pyzowe? A może jeszcze inne? Francuskie?
Krusz.
--
Kruszyna
#GG 3084947
"Primum non stresere..."
|