Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "kachna" <k...@w...ps.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Nowa -stara;-)
Date: Thu, 2 Aug 2001 20:29:38 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 42
Message-ID: <9kc68l$gqf$1@news.tpi.pl>
References: <3...@k...umcs.lublin.pl>
NNTP-Posting-Host: dhcp15.webnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 996777045 17231 213.25.201.15 (2 Aug 2001 18:30:45 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 2 Aug 2001 18:30:45 GMT
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and leading Odp: string removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Subject: Odp: Nowa -stara;-)
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:61064
Ukryj nagłówki
Beatka! dzięki za ten przepis, ciasto jest pyszne!!!
pozdrawiam
kachna
Użytkownik Beata M. <b...@k...umcs.lublin.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@k...umcs.lublin.pl...
> Dzien dobry:-)
>
> na imie mam Beata, gotowac lubie, a jesc uwielbiam;-), wiec mysle, ze
> nadaje sie do grupy? Od dawna czytuje sobie Wasze listy, wdrazam w zycie
> przepisy i fajnie mi z tym. Od jakiegos zas czasu nosilam sie z zamiarem
> ujawnienia sie na liscie (bo byc niejako podgladaczem to jest takie
> sobie), jednak naleze do niesmalych osobnikow (raczej osobnic);-)
> dlatego tez tego nie czynilam. Decyzja zapadla wczoraj po tym jak
> obejrzalam sobie wasze lica w galerii;-), stwierdzilam, ze nie dosc, ze
> dobrze gotujecie to rownie dobrze (czytaj sympatycznie i nie strasznie)
> wygladacie, wiec czas sie ujawnic.
> Pozdarwam
> osmielona Beata;-)
>
> ps. A na wkupne, mam przepsi na najlatwiejsze cisto swiata (moim
> zdaniem;-), byc moze znane niktorym, ale... napisze
>
> Ananasowiec
> 2 budynie smietankowe lub waniliowe
> 3 galaretki (moga byc 2 ananasowe i 1 pomaranczowa) niekiedy dodaje 3
> pomaranczowe;-)
> 1 kostka margaryny Kasi
> biszkopty, lub polowka biszkoptu
> 1 puszka ananasow
>
> Sok z ananasow + woda, plynu ma byc tyle, ile potrzebna do ugotowania 2
> budyni, do goracego budyniu dodac 2 galaretki (sypkie) i kostke Kasi,
> ciepla mase wylac do tortownicy wylozonej biszkopcikami lub biszkoptem.
> Na przestudzona mase ulozyc ananas z puszki i polac galaretka.
> Smacznego;-)
>
|