Data: 2012-01-26 20:13:48
Temat: Re: O zachowaniu się przy stole
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 25 Jan 2012 10:39:26 +0100, Bbjk napisał(a):
>> W sumie, to się zastanawiam, co czyni tę fasolę taką wyjątkową... Jak czytam
>> przepisy, to składniki są całkiem zwyczajne - fasola, woda, oliwa, szalwia
>> albo rozmaryn... w sumie absolutne minimum... jedyna rzecz, która jest
>> nietypowa, to sposób gotowania - 3-4 godz. w prawie zamkniętej butelce...
>> Jesteś może w stanie jakoś uchwycić i opisać to coś?
>
> Wydaje mi się, że to kwestia w miarę hermetycznego zamknięcia i
> przechodzenia wzajemnego skoncentrowanych smaków.
Oplatanie.
Wystarczy fasolę wypiekać w garnku pod przykryciem, w piekarniku.
--
XL
|