Data: 2006-03-21 01:46:35
Temat: Re: OLEJ W FRYTKOWNICY
Od: BartekK <s...@d...org>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemolo napisał(a):
> ...a czy to nie jest tak, że olej po każdym smażeniu powinien być
> wylany? podobno olej po użyciu zawiera nadmiar wielu niepożądanych dla
> zdrowia składników (wolne rodniki, itp.)
oraz swobodne elektrony, komorki macierzyste oraz jedno ciezkie neutrino...
Wcinasz frytki z genetycznie modyfikowanych kartofli, spryskiwanych
chemia podczas uprawy, upieczone i ociekajace z oleju, zapewne z
ketchupem (o blizej nieznanej zawartosci skladnikow E... i konserwantow)
a zastanawiasz sie nad wolnymi rodnikami ?
--
| Bartlomiej Kuzniewski
| s...@d...org GG:23319 tel +48 696455098
| http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=338
173
|