| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P OSTED!not-for-mail From: Nika <w...@m...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: [OT] jak usunąć gluta? Date: Tue, 19 Jun 2018 13:29:42 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 11 Message-ID: <pgapec$r3s$1@node1.news.atman.pl> References: <6fp5rrdlg8v8$.dlg@tyczka.com> NNTP-Posting-Host: 89-76-34-238.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1529407756 27772 89.76.34.238 (19 Jun 2018 11:29:16 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 19 Jun 2018 11:29:16 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Thunderbird/52.8.0 In-Reply-To: <6fp5rrdlg8v8$.dlg@tyczka.com> Content-Language: pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380914 Ukryj nagłówki Namoczyć w occie na pięć minut, spłukać, wyprać. | |
Zobacz także