Data: 2000-03-31 09:23:37
Temat: Re: OT: wino na hadronach, było schab w miodzie na ostro
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aneta Baran <b...@c...cern.ch> wstukal(a) pracowicie:
>>> solą i pieprzem, i w zasadzie wystarczy. Białe, chłodne wino do tego.
>>> Cotes du Jura, albo dowolne sabaudzkie, albo wino na hadronach, czyli
>>> Chasselas de Satigny ;-)
>> Dlaczego na hadronach? (/me nieqmak)
> Bo to wino jest robione między innymi z winogron rosnących za płotem
> CERNu :-)
Ha! To mi coś przypomina. Widziałaś zadanka z fizyki (m. in. o doskonale
czerwonym Kapturku? ;-)))
Antek Goldstein
--
___/___ : I I SPIT ON STINKING ROMAN DOGS! I
< 102 >======= I PTOOEE!!! I
/o----d-----b---o\ : I I
\8oooooooooooo8/ : I_____________________________________(Vercingetorix
)_I
|