Data: 2003-08-04 12:57:48
Temat: Re: OT z nutą nostalgii
Od: "AniaS" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trzeba się najpierw znać na gotowaniu a później mieć na nie czas.
Z tego co widać to dżdżownica tylko siedzi przy komputerze i wszystkim
ubliża.
Anna
Użytkownik "Agata Chabierska" <a...@i...com> napisał w wiadomości
news:bgljv4$31q$1@korweta.task.gda.pl...
> A koneserka rzecze smutno:
> "Moi drodzy po co kłótnie,
> po co wasze swary głupie,
> wnet i tak zginiemy w zupie.."
>
> Czy naprawdę warto się tak obsmarowywać? A nie lepiej skupić się chociażby
> na talerzu krwistej, kremowej pomidorówki z przetartych dojrzałych
tomatów,
> z listkami bazylii i makaronikiem orchiette al dente? Nie lepiej
> udoskonalać, eksperymentować i "ekstazować się" (neologizm na potrzebę
> chwili) smakiem?
>
> koneserka
>
>
|