Data: 2003-07-15 21:31:29
Temat: Re: Odp: Odp: Baranina i co dalej
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> wziac kawal onego - np noge i upiec obkladajac rozmarynem
>> swiezym, tluszcz sie wytopi wiec nim pieczyste podlewac. piec
>> szybko a ostro niz zimniej i powolej ;))
>>
>> pokroic w plastry i podawac z jarzynami z wody, podpieczonymi
>> ziemniakami (obgotowac, wrzucic do brytfanny z miesem, piec az
>> zlote).
>>
>> sos mietowy - garsc miety swiezej (dowolny rodzaj miety) posiekac
>> bardzo drobno, porzadnie skropic jakims szlachetnym octem
>> (czerwony, z wina , wyglada z tym dosc paskudnie wiec
>> przezroczysty lepszy). lekko poslodzic i odrobine posolic,
>> odstawic do p[zregryzienia. lyzeczka sobie nalozyc na te plastry
>> miesa, jesc z apetytem
>> moze byc??
>>
>> Van Pierz
>> K.T. - starannie opakowana
>
>Z entuzjazmem ;-)))))
>pozdr.Alex
>
a chcialbys sloiczek sosu mietowego?? :))
Van Pierz
K.T. - starannie opakowana
|