Data: 2005-07-28 18:49:51
Temat: Re: Okap
Od: "cherokee" <c...@n...o2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dcb8r9$slf$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Te drugie to zazwyczaj
> są okreslane mianem smrodu mimo iż w efekcie końcowym otrzymujemy
> aromatyczną [= PRZYJEMNĄ W ODBIORZE POTRAWE] np. flaki.
Chodziło mi o intensywność zapachu.
Potrawy , którym zdarza się w procesie przygotowania wydzielać brzydkie
zapachy przygotowuję niezwykle rzadko. Natomiast niezbyt mnie cieszy, kiedy
w domu unosi się intensywny zapach nawet najbardziej smakowitej potrawy, bo
w kawalerce nie jest to zaletą, szczególnie, że mam wyburzone ściany w
kuchni.
pozdr
cherokee
|