« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet. pl!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!195.34.132.50.MISMATCH!newsfeed01.che llo.at!news.chello.at.POSTED!53ab2750!not-for-mail From: "BarBarella" <b...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <bemijq$hen$1@nemesis.news.tpi.pl> Subject: Re: "Ostre" przyprawy - pytanie Lines: 11 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Message-ID: <2WCPa.64891$1F6.938600@news.chello.at> Date: Fri, 11 Jul 2003 17:59:26 GMT NNTP-Posting-Host: 62.179.68.89 X-Complaints-To: a...@c...pl X-Trace: news.chello.at 1057946366 62.179.68.89 (Fri, 11 Jul 2003 19:59:26 MEST) NNTP-Posting-Date: Fri, 11 Jul 2003 19:59:26 MEST Organization: Customers chello Poland Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:164108 Ukryj nagłówki Polecam pieprz kajeński choć ostrość zależy od firmy (i to znacznie). W |
Zobacz także