« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Goha" <g...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: [P] Pieczone jabłka Date: Fri, 16 Jan 2004 21:16:51 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 10 Sender: y...@p...onet.pl@pj92.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <bu9gsb$lt3$1@news.onet.pl> References: <bu89rb$p7n$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pj92.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1074284235 22435 217.99.111.92 (16 Jan 2004 20:17:15 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Jan 2004 20:17:15 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:187147 Ukryj nagłówki > uciekam się do Waszego doświadczenia z pytaniem, jakie jabłka najlepiej do |
Zobacz także