Data: 2008-06-10 19:53:02
Temat: Re: PAKOWANIE JEDZENIA DO FOLII VACSY - urlop
Od: "jim-bim-ber" <s...@d...to>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "StGo" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:g2mjel$jba$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Witam,
> planuje wyjazd do Chorwacji, mysle ze znajomymi przygotowac w domu troche
> jedzenia, aby na miejscu tylko podgrzac. Zamierzam popakowac je prozniowo
> w folie vacsy.
> Co z zapakowanym jedzeniem zrobic? ZAMROZIC, czy TYLKO ZCHLODZIC W
> LODOWCE?
> Podobno jedzenie odmrozone nie nadaje sie juz do dalszego przechowywania.
> CO O TYM MYSLICIE?
> JESZCE JEDNO:
> moze ktos z Was ma jakis dobry pomysl (przepis) na potrawe nadajaca sie do
> takich celow?
> Dziekuje za rady i pozdrawiam
> StGo
Duże litery to KRZYK a nie ozdóbka !!
Co do pakowania to ja bym zapakował schłodzone ale nie zamrozone. Zamrozone
na bank straci "szczelnosc" zanim dotrzesz do granicy.
|