Data: 2003-09-03 17:33:15
Temat: Re: Palnik gazowy do woka.
Od: "Michał Dwużnik" <Michal.Dwuznik@_nospam_cern.ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:bj4meo$4kj$1@news.onet.pl...
>
> > Aha - uważać zdecydowanie przy "eintopfach"
> > niechińskich - przy dnie potrafią się potrawy o gęściejszej konsystencji
> > przypalić na samiuśkim środeczku jak się zapomni że ten palnik
najmocniej
> > grzeje w samym centrum,
>
> Znaczy, że jeszcze w oryginalny wok będzie trzeba zainwestowac...
>
Miałem na myśli na przykład odgrzewanie bigosu w normalnym garze, albo
robienie lecza (to akurat robiłem w woku z braku odpowiednio dużego gara),
cukinii było pod dostatkiem....
Pozdrawiam
Michał
|