Data: 2005-09-12 07:02:57
Temat: Re: Paprykarz szczecinski
Od: "Hania " <v...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Konrad Kosmowski <k...@g...com> napisał(a):
> Z tą jakością to przesadzasz - jakby coś było nie tak z jakością, ludzie
> chorowali po tym itd. to by nie było już na rynku, te reguły działają,
> szczególnie w dobie gdzie istnieje konkurencja itd. Myślę że jakość jest
> obecnie zadowalająca. :P Z pewnością lepsza niż za komuny.
???to nie jadles paprykarza za komuny. Teraz to jakies paskudztwo z czarna
maziaja (kiedys to czerwone bylo, teraz sie chyba utlenilo)
BTW - ma kto przepis na paprykarz? Taki wlasnie szcz-ski z Gryfa? (tego od
rybek, a nie od czekoladek - bylam w oba cwei i potwierdzam, ze to dwie rozne
fabryki ;-)))
zdrowki
hania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|