Data: 2001-03-28 11:46:19
Temat: Re: Parmezan
Od: m...@h...com (Marek Lang)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, March 28, 2001 1:29 PM
Subject: Re: Parmezan
>
> >>
> >
> >Witam. W polsce zdaje sie za parmezan uwaza sie starty (kazdy) ser.
> >Marek
>
>
> a kto tak uwaza? I kiedy ? I w ogole?
>
> Krysia, nieco zdziwiona (tylko prosze bez drwin..)
>
> K.T. - starannie opakowana
Zapewne osoby ktore pisuja na grupe wiedza doskonale co to takiego parmezan.
Natomiast wiekszosc znanych mi osob z poza grupy uwaza, ze parmezan to po
prostu zwykly, straty zolty ser. Moze dla tego, ze nie ogladaja maklowicza
;-)...
Pozdrawiam,
Marek
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|