Data: 2007-04-12 21:30:25
Temat: Re: Pascha - chwalcie się - komu wyszła we właściwej konsystencji?
Od: "Krecia" <krecia[WYTNIJ.TO]84@poczta.fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "@nn" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:evja0o$7me$1@inews.gazeta.pl...
> Krecia napisał(a):
>> Ja w ogóle nie używam sera.
>
>> Kiedy zacznie ścinać się twarożek (wyraźnie oddzieli się serwatka),
>> wyłączyć gaz.
>
>
>> Kiedy twarożek będzie chłodny, łączyć go z masłem i dodać bakalie
>> (kupujemy w sklepie gotową mieszankę keksową i dodatkowo kroimy
>> orzechy).
>
> To używasz czy nie używasz tego sera? Bo niewiem jak to rozumieć.
> Ania
Jak się bardzo upierasz to można powiedzieć, że tak. ;-)
Chodziło mi o to, że nie kupuję gotowego twarożku, tylko sama go robię -
pascha ma wtedy inny smak IMHO lepszy...
K :))
|