« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-04-04 07:38:35
Temat: Re: PasztetOn 4 Kwi, 07:32, Marsjasz <m...@g...pl> wrote:
> Ania napisał(a):> Witam
>
> > Chciałabym upiec pasztet. Na ile wcześniej mogę go zrobić żeby zachował
> > świeżość? Ewentualnie jak przechowywać ?
>
> > Pozdrawiam
>
> > Ania
>
> mozna przygotowac znacznie wczesniej a potem zamrozic...
> Mars
Witaj!
Niezbyt dobry pomysł, choć możliwy do wykonania - straci na smaku i
konsystencji - lepiej składniki ugotowane zamrozić i po obróbce upiec
dzień wcześniej - wystygnie i dojrzeje do dni spożycia w chłodzie -
niekoniecznie w chłodziarce.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-04-07 21:25:47
Temat: Re: PasztetTak, mrożenie zdecydowanie pozbawia pasztet chrupiącej skórki :(
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |