Data: 2012-01-15 21:52:13
Temat: Re: Pekajace jaja
Od: "MarekF" <m...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "@" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:jeq7rm$cjd$1@inews.gazeta.pl...
>
>> Włóż jajka do ZIMNEJ wody, przykryj, postaw na ogniu i doprowadź do
>> wrzenia, odkryj, od zawrzenia gotuj:
>> - 2 minuty (na miękko) i potem od razu do zimnej wody
>
> po 2 minutach przy tym sposobie gotowania, beda twarde va bank.
> max 15 sekund od zawrzenia
>
> @
Nie wierze. Gotuje jaja juz z 30 lat, te na wielkanoc tez.
Nie wierze, ze jajko wlozone do zimnej wody, po 15 sek od zawrzenia bedzie
sciete.
Zrobmy konkurs, kamerka, gotujemy. Filmiki mozna wrzucic na youtube. Kazdy
ma jakas kamerke np w telefonie.
Jutro robie filmik. Jajo 15 sek, jajo 2min 45sek.
MarekF
|