Data: 2006-03-22 09:59:35
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Konrad Kosmowski" <k...@k...net> napisał w wiadomości
news:dvpu7j$t13$3@atlantis.news.tpi.pl...
> ** Marek W. wrote:
>
> > A ja robie kimczi tak:
>
> Ja z założenia zasadniczo niczego skisłego nie zjem... Ale mam
> pytanie...
>
> > pocięta pekinke na ćwiartki
>
> Jak się kroi "w ćwiartki"?
>
Bardzo prosto...
główkę pekinki kroi sie wzdłuż na 2 połowy..a każdła połowe jeszcze raz na
pół..i juz mamy ćwiartki...jak za długa do garnka to mozna ja jeszcze w
poprzek przekroić..
Marek
|