Data: 2001-07-23 12:26:31
Temat: Re: Pesto
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@z...fu-berlin.de> napisał w
wiadomości news:3B5C17A6.89560223@zedat.fu-berlin.de...
>
> > > nie. Najlepiej do makaronu spaghetti a także mięs.
> >
> > Czy to znaczy, że może być podawany na ciepło, bo jakoś dziwnie mi się
robi,
> > jak myślę o makaronie polanym zimną oliwą ( w końcu to podstawowy
składnik
> > sosu) ?
>
> Pesto to dość gęsta ciapka, coś jak szpinak lub świeży placek krowi ;-))
> Jak weźmiesz nawet łyżkę stołową pesto na talerz gorącego makaronu, to
> się wszystko i tak ogrzeje.
dzięki za instrukcję obsługi :-)))
Tego pesto nie za dużo, bo tylko smak
> popsujesz, ot jak musztardy do kiełbasek (też na zimno dajesz).
nie dodaję, ale rozumiem w czym rzecz
dzięki
Basia
|