Data: 2000-02-03 13:42:10
Temat: Re: Pieczarki
Od: "Joanna" <j...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ostatnio robilam watrobki drobiowe z pieczarkami.
Watrobki oczyszczyne i obsypane maka rumienie lekko na goracym tluszczu -
trzeba uwazac, bo bardzo pryskaja, do tego cebula albo dwie pokrojone w
polplasterki do tego malutkich pieczarek w calosci tyle ile
watrobek(wagowo) - ja dalam mniej wiecej pol kilo. Wszystko dusimy z
odrobina wody, zageszcamy maka, solimy i piprzymy na koniec - mniam....
j...@p...pl (Joanna)
ICQ #23635022
Rurek WS napisał(a) w wiadomości: <3...@n...astercity.net>...
>Witam.
>Potrzebuje kilka ciekawych przepisów na potrawy z pieczarkami.
>Pozdrawiam kuchmistrzów.
>
>
>
|