Data: 2001-07-14 17:19:25
Temat: Re: Pieczen vel klops orzechowy
Od: "Anna Sheridan" <a...@o...com.au>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja tez robie nutloaf - jest sucha, ale podaje z sosem pomidorowym ze
swiezych pomidorow. zeby nie wyschla na wierzchu przykryc folia. Podaje
przepis osobno.
Ania
Krystyna Chiger <k...@p...pl> wrote in message
news:3B4D927D.60500F8@people.pl...
> Krysia Thompson napisala:
> (...)
>
> > Wyszlo prawie takie jak sklepowe.ale - troche sie rozlatywalo
> > (moze trzeba bylo jajko dodac?), troche suche po wierchu, ale
> > TAKIE dobre, ze bede dalej eksperymentowac.
>
> Podoba mi się, przetestuję na gościach :-) Jajko pewnie trzeba,
> bo nic klejącego w składzie nie zauważyłam. Zeby nie było suche
> z wierzchu, posmaruję masłem albo olejem, z powtórzeniem
> w połowie pieczenia.
>
> Krycha
>
|