| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one t.pl!not-for-mail From: "Beata" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pieczone mięsa Date: Thu, 27 Dec 2001 21:41:14 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 21 Sender: b...@p...onet.pl@pb103.wroclaw.sdi.tpnet.pl Message-ID: <a0g161$9j$1@news.onet.pl> References: <3...@a...swietochlowice.dialup.inetia.pl> Reply-To: "Beata" <b...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pb103.wroclaw.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1009485825 307 213.25.232.103 (27 Dec 2001 20:43:45 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 27 Dec 2001 20:43:45 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:89269 Ukryj nagłówki Możesz upiec karkówkę, po natarciu przyprawami i leżakowaniu, obsmazyć i | |
Zobacz także