Data: 2001-12-27 20:41:14
Temat: Re: Pieczone mięsa
Od: "Beata" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Możesz upiec karkówkę, po natarciu przyprawami i leżakowaniu, obsmazyć i
udusić w brytfance - jest super, bo soczysta i pachnąca
pozdrawiam Beata
Użytkownik "Iwonka" <b...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3966-1009480928@as3-233.swietochlowice.dialup.i
netia.pl...
> Witajcie :-)
> Dziekuję,zwłaszcza Joannie Duszczyńskiej oraz Sassanach
> za przepisy na schab ze śliwkami. Wyszedł rewelacyjny tylko,
> że moja rodzina wszystkie śliwki wydłubała.
> Dlatego teraz chce upiec sam schab-bez śliwek-wyjdzie?
> Jakie jeszcze mięso mogę upiec-proszę o przepisy.
> Dziekuję i pozdrawiam cieplutko
> Iwonka+Grześ+Raduś 12.07.00
> Pamiętaj o głodnych dzieciach,
> www.pajacyk.pl
>
>
|