Data: 2002-01-09 16:05:09
Temat: Re: Pierogi
Od: Mich <M...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam:)
A moja mama mieszała zawsze troche ciepłej wody z ciepłym mlekiem.
Zawsze jej wychodziło "akuratne" ciasto:)
Pozdrawiam
Bea
ManaT wrote:
> Wiatam serdecznie !
> Mam naimie Ewa jestem nowym uzytkownikiem grupy dyskusyjnej i pozwolilam
> sobie na debiut w postaci udzielenia odpowiedzi na pytanie.
> -Pierogi; 2szklanki maki szczypta soli pół szklanki goracego
> mleka płaska łyzeczka masła i to wszystko ugniatamy i jest wspaniałe ciasto
> na pierogi.
>
> Z poważaniem Ewa _eviczek_
>
> Użytkownik Stanislaw <t...@g...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:a1gn2d$9sc$...@n...tpi.pl...
> > Witam!Mam pytanko >Jako domowy zastepczy kucharz chcialbym zrobic
> pieroszki
> > z miesem.pytanie dotyczy ciasta do pieroszkow.Jak je zrobic?Ponoc to
> bardzo
> > latwe.
> > Za podpowiec z gory dziekuje.No i inne informacje o pieroszkach z miesem.
> >
> > Stanislaw z Gdanska
> >
> >
|