Data: 2006-02-23 15:24:13
Temat: Re: Pierogi - zamrażanie
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja zawsze mroziłam ugotowane. Po kolejnej dyskusji postanowiłam
zaeksperymentować z surowymi. Też robię duże ilości i gotowanie i mrożenie
zajmuje sporo czasu. Postanowiłam część pierogów zamrozić surowych część
ugotowanych. Po eksperymencie stwierdzam, że wolę mrozić gotowane. Bardziej
mi takie smakują po rozmrożeniu. Oczywiście kwestia gustu i pierogów. No i
można od razu zamrożone na patelnie z masłem i są pyszne. Też możesz
pokombinować i znaleźć najlepszy sposób dla Ciebie i Twoich pierogów.Aha i
ja mrożę oddzielnie na tackach, moja mama nie ładuje do każdego woreczka
porcję do zjedzenia i też jest OK.
Anet
|