Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-
mail
From: "grzesio Ostrowski" <e...@N...poczta.gazeta.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pizza
Date: Tue, 23 Apr 2002 14:24:37 +0000 (UTC)
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 36
Message-ID: <aa3qr5$pr0$1@news.gazeta.pl>
References: <aa38b8$b5f$1@news.tpi.pl> <j...@4...com>
<aa3ac7$5op$1@news.tpi.pl> <f...@4...com>
<aa3fco$681$1@news.tpi.pl> <5...@4...com>
<aa3g47$ffe$1@news.tpi.pl> <aa3kdi$iba$1@news.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: 193.218.115.254
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.gazeta.pl 1019571877 26464 172.20.26.234 (23 Apr 2002 14:24:37 GMT)
X-Complaints-To: u...@g...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Apr 2002 14:24:37 +0000 (UTC)
X-User: extravirgine
X-Forwarded-For: brama.proszynski.pl
X-Remote-IP: 193.218.115.254
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:105311
Ukryj nagłówki
> Jestem takim "czytaczem" grup newsowych, starającym się nie zanudzać innych.
> Do tej pory bardzo smacznie mi się Was czytało. Ale wątek o pizzie przeszedł
> moje najśmielsze oczekiwania. Dowiedziałem się wielu interesujących spraw o
> "elicie kucharskiej". Są dania, o których wolno pisać i te, które są
> całkowicie zakazane. A internet, w założeniach, miał być wolny od wszelkiej
> cenzury. Jeśli się zapytam o schabowego z kapustą, też się rozpocznie burza?
> Do tej pory myślałem, że jedynym kryterium kulinarnym jest to, co komu
> smakuje i na co ma ochotę. A jeśli ktoś o coś prosi, to powinno się mu
> pomóc. Poza tym, nie każdy - nawet w AD 2002 - musi się znać na klientach
> pocztowych, googlach czy ogólniej - na poczcie elektronicznej. Często, w
> biurach zainstalowane jest to coś, wiadomo co nacisąć etc. Ale jak to
> działa, jak zmienić ustawienia, sztuczka z menu kontekstowym i "wyrównaj" w
> okienkach "FOLDERY" - sorry, ale nie każdy MUSI czy chce się na tym znać.
> Tak samo z resztą, jak na kuchni. Ale to nie powód, aby się na tego kogoś
> obrażać.
Heja!
Weż Ty i się nie przejmuj.
W każdej grupie ludzi jest kilkach charakterów, co nie musi rzutować od razu
Twojej opini na wszystkich.
Tak jakoś jest, że Ci "mniej zyczliwi" oraz "wielcy mądrusie" jakoś lubią być
bardzo widoczni.
Najczęściej nie mają nic do powiedzenia na temat i dlatego produkują tyle
tekstów na temat pizzy - ale nie niej, ino na temat rozmawiania o niej.
A ja nie jestem zadna elita kucharska - lubie czasem zamieszać w garze i o
tym pogadać.
Mam nadzieję, że równiez z Tobą!
serdecznie pozdrawiam
nudny grzesio
i hoop: reklama, bo juz dawno nie było: wpadnij na moją skromna stronkę:
www.mniammniam.pl - mysle, ze ona dobrze mówi o moim podejściu do gotowania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|