Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Pizza niepuszysta - czemu?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pizza niepuszysta - czemu?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-04-04 15:35:56

Temat: Re: Pizza niepuszysta - czemu?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

On 4 Kwi, 15:29, "czeremcha" <c...@W...gazeta.pl> wrote:
> rajton <mart74USUŃ@TOTEŻUSUŃgazeta.pl> napisał(a):
>
>
>
> > Pizza nie jest zla, jednak najgorsze sa brzegi, sa strasznie spieczone i
> > trzeba sie silowac nozem zeby sobie poradzic, przy tym oczywiscie jest
> pelno
> > "odpryskow" na talerzu i wokol. Reszta ciasta (ta na ktorej lezy farsz)
> tez
> > troche siada na dno. Macie pomysl w czym moze byc problem, zle proporcje,
> > temperatura??? Z gory dzieki
>
> Stawiałabym na temperaturę. 180-190 stopni, bez termoobiegu.
>
> Ania

Dikładnie - drożdżowe piecze się zasadniczo w 180°C...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co zrobić na obiad w sobotę?
święta wegetariańskie
Czat z Mariolą z Magdy M.
Pizza niepuszysta - czemu?
Re: Pasztet

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »