Data: 2005-06-10 12:38:18
Temat: Re: Placek po węgiersku
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qq napisał(a):
> Użytkownik "@nn" <jurek@post> napisał w wiadomości
> news:42a709c7@news.home.net.pl...
>
>>Napisz jak robisz, to napiszę Ci jak ja robię - mi się nie rozpadają :)
>>Ania
>>--
>
>
>
> no, jak?
Zalezy od gatunku ziemniakow. Nie wszystkie maja tyle samo skrobii i
innych skladnikow ;-) Po prostu trzeba odnalezc "te jedyne", ktore nie
dosc, ze daja dobry efekt przy wyrobie to jeszcze smakuja. Sprawdzcie
kiedys ze 3 rodzaje (z targu przykladowo) i w takich samych proporcjach
przygotowac male ilosci. Porownajcie smak i konsystemcje przy takich
samych ilosciach dodatkow jajka, maki i przypraw.
Pozdrawiam
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
|